21.09.2023

Волонтер Петро Бобровський:«Мій син воює за Україну та наш рідний Маріуполь»

Маріупольчанин Петро Бобровський наразі займається волонтерством. Допомагає військовим. Але він добре пам'ятає 24 лютого 2022 року, коли його життя різко змінилося. 

 

Коли дізнався, що почалося повномасштабне вторгнення, чоловік з дружиною та донькою одразу виїхали з рідного міста до Вінниці. А син пішов воювати. Всі інші родичі залишились у Маріуполі.  

 

У волонтерство чоловік прийшов за покликом душі і з розумінням необхідності такої праці для наших захисників та захисниць.

 

«Я дуже хвилювався за сина Влада, – розповідає пан Петро. – Він у мене військовий. Брав участь у звільненні Херсона, а далі десять місяців воював під Бахмутом».

 

Чоловік ствердився у своєму рішенні підтримувати захисників. Він самотужки збирає допомогу та відправляє її захисникам на передову. На власній автівці розвозить необхідну підтримку. 

 

Пан Петро вірить у повернення додому й навідується до центру «ЯМаріуполь»: «Я в захваті від праці, яку робить Маріупольська міська рада та Вадим Бойченко для маріупольців. Разом ми переможемо та повернемося до українського Маріуполя».

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778