25.08.2023

Я Маріуполь. Турбота

Бездоганні зачіски за доступною ціною

Побутові центри «ЯМаріуполь.Турбота» працюють у п'ятьох містах країни та із радістю зустрічають кожного відвідувача. Майстри та майстрині готові забезпечити маріупольцям високу якість послуг. Однією з найпопулярніших є послуга перукаря.

 

Тут фахівці професійно консультують, надають якісні та доступні послуги. Щоденно десятки маріупольців, оновлюють свій образ завдяки майстрам центрів. Головне, що все це за соціальною ціною, а для пільгових категорій – безкоштовно.

 

Маріупольчанці роблять зачиску

 

Ось, в Одесі перукар Юлія допомагає маріупольцям створювати креативні зачіски та образи. Вона нещодавно приєдналася до дружнього колективу побутового центру та вже отримує захоплені відгуки відвідувачів.

 

«Дівчатка уважні та добре роблять свою справу, як у справжньому салоні краси. Я вперше завітала до побутового центру за новою зачіскою. Дякую», – каже Наталя.

 

Вже не вперше відвідує центр у Запоріжжі Олена. Маріупольчанка знає, що завжди отримає якісні послуги: «Майстрині справжні чарівниці. Мені зробили неймовірну красу. Ці косички додають настрою та впевненості у собі».

 

Набір професійних інструментів перукаря

 

Окрім чоловічих та жіночих стрижок, у побутових центрах майстри й майстрині можуть зробити нову зачіску й дітям. 

 

Також серед послуг є і фарбування волосся. Так, Людмила Береснева зробила його у Львові.

 

«Я робила фарбування та зачіску у перукаря у центрі і залишилась задоволеною, – розповідає жінка. – Усе пройшло на вищому рівні».

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778