10.06.2024

Центри підтримки

Посилюємо співпрацю з Англією! 

Робимо усе, аби підтримувати маріупольців на міжнародному рівні. Залучаємо надійних партнерів. Так, у Кривому Розі, в рамках співпраці з Благодійним Фондом "Коло", до нас завітали співпартнери з Англії "Ukraine Relief". 

 

Ознайомились із роботою центру "ЯМаріуполь", проговорили нові напрями співпраці в області розвитку культури, освітніх проєктів та проведення маріупольських виставок в Англії. А ще про хід реалізації спільного освітнього проєкту з надолуження освітніх втрат дітей - "Освітнє Коло", що реалізується в партнерстві з БФ "Коло".

 

"В рамках співпраці центру "ЯМаріуполь" з міжнародною організацією "Ukraine Relief" надано спортивний інвентар в оздоровчий центр в Моршині. Також в планах надання спортивного інвентарю в оздоровчий центр у Вінниці! Посилюємо співпрацю", – керівник центру "ЯМаріуполь" у Кривому Розі Володимир Курський. 

 

 

Гості також мали змогу взяти участь в уроці англійської мови та поспілкуватися з маленькими маріупольцями. Діти були дуже задоволені від спілкування зі справжніми англійцями. 

Команда Маріупольської міської ради співпрацює з міжнародними організаціями та шукає нових партнерів для підтримки маріупольців.

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778