26.08.2023

Центри підтримки

Благодійні акції та майстер-класи: маріупольці відзначили День Незалежності України

У центрах «ЯМаріуполь» до Дня Незалежності України організували й провели різноманітні заходи, які об'єднали людей. Для маріупольців День Незалежності України – це могутність, сила, єдність, дім. Це особливе свято для незламних. Наші люди дякують воїнам, які захищають незалежність та вільне майбутнє для наших родин. 

 

У Івано-Франківську у дитячу кімнату завітали пластуни та в інтерактивній формі розповіли дітям історію створення «Пласту», поділилися традиціями, цінностями та пригодами, які вони пережили. Діти з захопленням дивилися, як пластуни вміло складали намет, розповідаючи при цьому про те, як ці навички можуть бути корисними в природі. Також, усі разом подорожували мапою України, де "завітали" до усіх центрів «ЯМаріуполь». А ще маріупольська малеча долучилася до приготування борщу з пампушками та узваром. Після ситного обіду всі діти з радістю взялись за танці під українську музику.

 

Зустріч малечі із пластунами

 

У Кропивницькому діти підготували танец до Дня Незалежності. Окрім того, у Гончаренко центрі відбувся творчий захід, який став справжнім святом самовиразності та креативу. Учасники творчого майстер-класу мали можливість зануритись у чарівний світ скрапбукінгу та створити унікальні, вишукані листівки. Цей захід був не тільки нагодою відзначити День Незалежності, а й можливістю розділити творчість, інсайти та натхнення з іншими учасниками. Листівки стали неперевершеним втіленням ідеї та емоцій кожного учасника.

 

Майстер-клас у Гончаренко центрі

 

У столиці маленькі маріупольські майстри розписали дощечки з символікою нашого міста. Майстер-клас провела Анастасія Лещенко. Кожна дитина вклала частинку свого серця в ці роботи. Родини прийшли до центру у вишиванках, символізуючи єдність та національну гордість.

 

Родина у вишиванках

 

У Черкасах збирали кошти для благодійного фонду допомоги та для ЗСУ. Представлені на акції трофейні російські рації, прикраси та вироби ручної роботи, маріупольська сувенірна продукція, а також обереги. Все це було подарунками в обмін на донати в Благодійний фонд допомоги маріупольцям та на збір на пікапа для захисників.

 

Благодійна акція по збору коштів для благодійного фонду та на допомогу ЗСУ

 

У Хмельницькому дітлахи взяли участь у програмі з аніматорами «Патріотичні жовто-блакитні фйорки». На малечу чекали веселі ігри, конкурси та хороший настрій. 

 

В Ужгороді відбувалась акція «Український Маріуполь». Намалювали малюнки та підписали прапор із подяками, який поїде під Бахмут.

 

Дівчинка підписує прапор для захисників

 

У Тернополі відбувся благодійний лот на підтримку військових. Маріупольчанка Олександра принесла патріотичне печиво та зефірки, виготовлені нею власноруч. До Дня Державного прапору України та Дня Незалежності України біля пам'ятнику на площі Героїв Євромайдану пройшла благодійна акція «Єднання». Маріупольці та небайдужі тернополяни взяли участь у благодійному ярмарку, зібрані кошти з якого перерахували на підтримку українських захисників. 

 

 Маріупольчанка Олександра із патріотичним печивом та зефірками, виготовленими власноруч

 

Єднаймося та віримо у Перемогу України!

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778