17.06.2023

Я Маріуполь. Родина

Для маріупольців стартував оздоровчий сезон у Моршині

Дітлахи у Моршині на відпочинку

Цьогоріч вперше для маріупольських дітлахів та людей літнього стартував оздоровчий сезон у курортному Моршині. Перші 150 маріупольців вже відпочивають у новому оздоровчому центрі «ЯМаріуполь.Родина». Така можливість стала реальністю завдяки об’єднанню зусиль двох муніципалітетів – Маріуполя та Моршина.

  
На відпочинок приїхали діти від 3 до 14 років та маріупольці віком 60+. У перший день заїзду  вони вже встигли оцінити мальовничу природу, комфортні умови та локації для дозвілля. На них чекає насичена розважальна програма. 

 

діти на майстер-класі  

Крім цього тут організоване 4-разовим  збалансоване харчуванням, заплановані спортивні події, працює кінотеатр, організовуються та проводяться майстер-класи. А за підтримки місцевої адміністрації надано доступ до всієї інфраструктури міста. Тож за 12 днів відпочинку маріупольці отримають море позитивних емоцій, а найголовніше – знімуть напругу та оздоровляться. 

 
Перших відпочиваючих у Моршині привітав мер Маріуполя Вадим Бойченко та міський голова Моршина Руслан Ільницький. 

 Вадим Бойченко вітає перших відпочиваючих

 

«Ми турбуємося про здоров'я наших маріупольців і на цьому шляху шукаємо нові можливості, щоб охопити турботою ще більше маріупольських родин. У цьому нам допомагають дружні громади, які надають підтримку вимушеним переселенцям. Серед них – Моршин. Робимо усе, щоб наші діти та літні люди повернулися до життя», – Вадим Бойченко.

  
Дякуємо за підтримку маріупольських переселенців дружній громаді Моршина, меру Руслану Ільницькому та Моршинській міськраді. Єднаємо зусилля заради допомоги!

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778