7.10.2023

Допомога ЗСУ

Допомагаємо ЗСУ: готуємо борщ та передаємо медичні набори

Маріупольці виявляють свою найтеплішу солідарність та підтримують наших військових, які мужньо захищають незалежність нашої держави. Наші люди піклуються про героїв та роблять усе, аби забезпечити їх усім необхідним. Власноруч збирають, передають й виготовляють різноманітні та дуже важливі для захисників і захисниць речі.

 

Так, в Ужгороді маріупольці передали допомогу для 63-ої та 93-ої окремих механізованих бригад. Зокрема - спальні мішки, сухі душі, очищувальні таблетки для води, медичні набори та смаколики, які піднімають настрій і додають сил у найважчі моменти.

 

«Ми допомагаємо нашим героям і намагаємось забезпечувати їх необхідними ресурсами, бо завдяки їм маємо можливість жити тут, в Україні. Це наша подяка за їхню безцінну працю та жертовність», - як один кажуть маріупольці.

 

А наші захисники приємно здивувалися розміру посилок й щиро вдячні за таку підтримку: «Дуже дякуємо за допомогу і що вірите в нас. Наші люди найкращі!»

 

Захисники отримали зібрані і зроблені маріупольцями речі

 

А ось у Хмельницькому маріупольці долучилися до важливої ініціативи спільноти "Добрі люди". Ми виготовляли сухі набори борщу для Збройних сил України. Разом чистили, нарізали та сушили овочі, щоб наші герої змогли зігрітися, поїсти гарячого борщу в холодну погоду.

 

Маріупольчанки готують інгредієнти для борщу

 

Складові майбутнього борщу

 

Разом ми зможемо зробити більше для захисників та перемоги!

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778