14.11.2023

Центри підтримки

Допомога батькам: надаємо канцелярію для маріупольських школярів

Команда Вадима Бойченка знаходить можливості для підтримки дітей та допомагає їм у навчанні. У центрах підтримки «ЯМаріуполь» триває видача канцелярських наборів для маріупольських учнів. Їх отримують школярі з 1 по 11 клас. Вони універсальні та необхідні впродовж всього навчання – у будь-яку пору року. За весь час роботи наших центрів новому поколінню маріупольців вже передано майже 6 700 освітніх наборів. 

 

Щодня до наших центрів приходять школярі за корисним приладдям для навчання. Це універсальні канцелярські набори орієнтовані на три групи школярів з 1 по 4 клас, з 5 по 9 клас та з 10 по 11 клас. Вони будуть в нагоді протягом усього навчального року. У складі усе необхідне від зошитів і ручок до пляшки для води. 

 

Ось, у Чернівцях за канцелярією до центру «ЯМаріуполь» прийшов 9-річний Герман Войновський з бабусею Наталією. Наразі хлопчик ходить до місцевої школи, але мріє повернутись до своєї маріупольської. 

 

«Я відвідую дитячу кімнату центру, знайомий з багатьма маріупольськими однолітками, – розповідає Герман. – Я дуже задоволений набором. Дякую».

 

Хлопчик разом із бабусею

 

У Львові такі шкільні набори отримали маріупольці Кевін та Макар. А в Івано-Франківську пані Ірина разом з 14-річним сином Михайлом.

 

Родина виходила з блокадного Маріуполя пішки. Тому із собою взяли лише рюкзак, речі, в яких були, та флейту Михайлика. У Франківську хлопець продовжує навчання у новій школі.

 

«Це справжня підтримка для нас у навчанні. Купувати нову канцелярію – дорого, а підтримка центру дуже допомагає», – каже пані Ірина. 

 

Отримав таку допомогу для навчання і Родіон Касьянов, який наразі проживає із родиною у Вінниці. Хлопчик задоволений новими зошитами та необхідним приладдям, яке неодмінно стане йому у нагоді.

 

Видача наборів триває. Щоб отримати канцелярію для дитини, необхідно звернутися до будь-якого з центрів «ЯМаріуполь». Перелік необхідних документів за ПОСИЛАННЯМ

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778