12.09.2023

Центри підтримки

Готуємось до зими завчасно: триває видача теплих родинних наборів маріупольцям

У центрах «ЯМаріуполь» продовжують видавати маріупольцям теплі родинні набори та речі, які точно стануть у нагоді восени та взимку. Видача таких наборів стала можлива завдяки ініціативі мера Маріуполя Вадима Бойченка, а також за підтримки  ВЦА в Донецької області. Іншими речами маріупольців забезпечили партнери.

 

До складу теплого зимового сімейного набору входять обігрівач, подушки, постільна білизна, ковдра та рушники. Наразі вже 20 856 маріупольських родин в евакуації отримали «теплу» допомогу у вигляді таких наборів, які допоможуть забезпечити більш комфортні умови цієї зими. 

 

До нашого центру за набором завітала маріупольчанка Валентина Тимборовська. Жінка через хворобу понад рік прожила в окупованому місті, та врешті решт їй вдалося виїхати до Хмельницького.

 

«Попереду зима, тому такий набір точно стане мені в нагоді. Дякую за допомогу!» – каже пані Валентина.

 

Маріупольчанка радіє отриманому теплому набору

 

Нещодавно отримала свій зимовий набір від Маріупольської міської ради й маріупольчанка Наталія Мирончук-Таушан: «Моє житло знищене. Тому така підтримка важлива для мене. Без неї було би важко». 

 

Доотримують теплі набори маріупольці і в інших містах. В центрі підтримки «ЯМаріуполь» Рівне отримав зимовий набір маріуполець Владислав Фундук. 

 

«Тепер зимові холоди нас не лякають. Дякуємо центру підтримки та особисто нашому меру Вадиму Бойченку за те, що не залишає нас в важкі часи », – каже хлопець. 

 

Допомога маріупольцям від земляка

 

Допомагають маріупольцям підготуватися до холодів й наші партнери-земляки. Так, у Тернополі для маріупольців надали стильні осінні шапочки від торгової марки «Жоржик». Чудової якості дитячі, чоловічі та жіночі головні убори приніс тернопільський підприємець Олександр, який сам родом із Маріуполя.

 

«Сердечно дякуємо за дорогоцінну підтримку. Дуже сподобались шапки. Вони будуть нагадувати мені про тепло мого Маріуполя», – зазначила пані Людмила, яка отримала допомогу від земляка. 

 

Дякуємо усім небайдужим, хто допомагає нашим людям підготуватися до зими. Коли ми об'єднані – ми сила!

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778