26.08.2023

Я Маріуполь. Родина

Кожна зміна в оздоровчому центрі у Вінниці – це море позитивних емоцій

Неймовірні враження та приємні спогади привозять із собою наші маріупольці із центру «ЯМаріуполь. Родина». Тут діти і батьки поповнили скарбничку спогадів, відпочили й поглибили сімейні зв'язки. Оздоровчий табір став результатом спільних зусиль Маріупольської та Вінницької міських рад для підтримки переселенців. 

 

Програма насичена – аквагрим та майстер-класи з рукоділля, навчальні та рухливі забави, малювання, настільні ігри, руханки. Всі аспекти відпочинку враховані організаторами. Діти у захваті від кількості активностей та розваг. Однак не лише малеча відчула позитивну енергію центру на природі.

 

Дітям роблять аквагрим

 

Діти приїжджають до центру з батьками з різних міст України. Батьки мали можливість приєднатися до майстер-класів та поділитися враженнями з дітьми. Це справжнє єднанням поколінь, де навчання, розваги та спільний відпочинок згуртовують родини та робилять відпочинок дійсно незабутнім.

 

«Дякуємо, що даруєте посмішки нашим дітям та дорослим. Це дійсно потрібно», – маріупольчанка Галина. 

 

Відбувається майстер-клас із бісероплетіння

 

Такий відпочинок – це прекрасна можливість набратися сил та енергії перед навчальним роком. Спільними зусиллями повертаємо маріупольців до життя!

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778