5.09.2023

Центри підтримки

Маріупольських першокласників допомогли підготувати до школи

 У цьому році продовжуємо соціальний проєкт, який допомагає маріупольським родинам зібрати дитину до школи. По всій мережі центрів підтримки «ЯМаріуполь» для першокласників підготували й видають рюкзаки і канцелярські набори від Маріупольської міської ради на чолі із мером Вадимом Бойченком та від Фонду Ріната Ахметова. 

 

Минулого року канцелярію першокласника отримали 374 маленьких маріупольця. Програма триває і цьогоріч. Родини першачків отримують рюкзак з канцтоварами та необхідним приладдям для навчання малечі: зошити, щоденник, набори пензлів та багато іншого.

 

Як виглядають рюкзачки

 

Так, у Запоріжжі одною з перших забрала свій комплект Марійка і дуже зраділа: «З такими подарунками буду навчатись тільки на 12!».

 

А ось Михайло Головін пішов у перший клас у Києві. І його мама дуже вдячна за таку допомогу: «Ціни на шкільне приладдя такі високі. Тож ці набори – суттєва підтримка для нас. Все якісне, яскраве, все – як люблять діти».

 

Щасливий хлопчик розбирає свій подарунок: зошити, олівці, фарби й інше

 

Якщо ви ще не встигли отримати набір першокласника для своєї дитини, подати заявку можна у будь-якому центрі «ЯМаріуполь». Детальніше про те, які для цього потрібні документи - ТУТ

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778