17.01.2024

Я Маріуполь. Турбота

Маріупольці скористалися побутовими сервісами понад 60 тисяч разів

Команда Маріупольської міської ради створює можливості для допомоги та підтримки кожного. Завдяки завдяки спільній роботі у 2023 році запрацювали два нових побутових центри. Наразі скористатися базовими побутовими послугами маріупольці можуть у Львові, Запоріжжі, Дніпрі, Одесі, Івано-Франківську та Києві. 

 

Побутові центри «ЯМаріуполь.Турбота» – це різноманіття допомоги та підтримки для кожного. В  них працевлаштовані та продовжують приймати маріупольців 75 фахівців своєї справи, які забезпечені сучасним обладнанням. 

 

Пральня, коворкінг, кабінети стоматолога, перукаря та кравчині – усе це розташовано в одному місці. Кожен маріуполець може отримати необхідні побутові послуги за доступною ціною, а пільгові категорії - безкоштовно. З’явились такі корисні центри завдяки ініціативі мера Вадима Бойченка. 

 

Стаматологічні послуги у побутових центрах

 

За весь час побутовими послугами маріупольці скористалися понад 60 тисяч разів. Серед них – пенсіонер Василь Мазуренко. Чоловік відвідав пральню у Києві, щоб випрати білизну. Василь винаймає житло, де не має можливості прати речі вдома: «Дуже зручно робити це в центрі, речі чисті. Як пенсіонер користуюся пільгою».

 

Ось і пані Анастасія у Дніпрі також скористалась послугами пральні: «Віддала речі до пральні і дуже задоволена результатом та зекономленим часом. Усе швидко та комфортно».

 

В Запоріжжі послугами лікарів з первинної консультації, лікування, професійної чистки зубів  скористалася пані Анна. 

 

«Користуюсь послугами стоматолога. Все дуже подобається. Швидко, якісно та за доступною ціною», – розповідає жінка.

 

А пан Ярослав, частий гість побутового центру у Запоріжжі, додав: «Вже не вперше користуюсь послугами центру «ЯМаріуполь.Турбота». Дуже подобається обслуговування. Дякую вам». 

 

Побутові центри «ЯМаріуполь. Турбота» продовжують надавати широкий спектр послуг. Та команда міського голови Маріуполя Вадима Бойченка робить усе можливе, щоб робота центрів продовжувалася, а кількість послуг зростала.

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778