2.11.2023

Допомога ЗСУ

Майже 2 тисячі кілограмів теплої допомоги зібрали у центрах «ЯМаріуполь» для ЗСУ

Упродовж двох тижнів у всіх центрах «ЯМаріуполь» тривав збір теплої допомоги для наших захисників. Зокрема, Маріупольської ТРО. Маріупольці підтримали збір хто чим міг, адже наші захисники постійно потребують базових речей. Під час акції було зібрано майже 2000 кілограмів теплої допомоги.

 

Маріупольці активно підтримали ініціативу. Хтось приносив теплий одяг, хтось ковдри та взуття, а хтось ліхтарики та окопні свічки – усе для того, аби наші захисники відчули маріупольське тепло.

 

Власноруч зв'язані шкарпетки

 

Так, пані Тамара в Одесі кожного разу долучається до різноманітних зборів для наших військових та донатить на маскувальні сітки. Цей раз не став виключенням. Жінка принесла ковдри, пледи та теплі светри.

 

«Долучилась до теплого збору, щоб нашим захисникам не було холодно. Ми зобов'язані їм допомагати», – каже маріупольчанка зі сльозами на очах.

 

Ірина Фурса в Івано-Франківську також додала до збору теплу ковдру і зазначила: «Ми тут маємо створювати потужний тил для наших захисників. Вони справжні герої, тож ми також маємо захищати свій фронт тут».

 

У Рівному до теплого збору долучилась і юна маріупольчанка Еліна. Дівчина принесла нові теплі ковдри для наших захисників:«Зараз на часі допомога та наша перемога. Тому всі об’єднуємося заради єдиної мети».

 

Еліна принесла теплі речі

 

Наразі усі зібрані речі і центрах пакують та готують до відправки. Вже скоро тепла допомога від маріупольців вирушить на фронт. Крок за кроком разом наближаємо нашу перемогу.

 

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778