28.08.2024

Центри підтримки

Мобільна команда "ЯМаріуполь. Поруч з тобою" почала виїжджати до Закарпаття, Волині та Буковини.

Таким чином, охоплюємо допомогою "ЯМаріуполь" якомога більше людей. Такі мобільні офіси наближають підтримку для маріупольців, які проживають у віддалених громадах, та не мають змоги їздити за нею у міста присутності центрів. 

 

Допомогу вже отримали у місті Мукачево, Луцьк та Сторожинець. Зокрема, маріупольцям видали продуктові набори, надали консультації від  фахівців та психолога. Видали рюкзаки першокласників та канцелярські набори.  Також прийняли заяви на відпочинок до оздоровчого центру "ЯМаріуполь. Родина" у Моршині та під Вінницею. 

 

 

"Я щиро вдячна нашому меру міста Вадиму Бойченку за організацію такої підтримки для нас та особисто моєї родини. Вдячна мобільній бригаді за те, що приділяють час та організовують таку допомогу", - пані Катерина із Луцьку. 

 

"ЯМаріуполь. Поруч з тобою" - мобільні офіси підтримки. Після успішної реалізації проєкту на Львівщині, він пілотно розширює свою географію на громади Західного округу. Таким чином, підтримкою додатково буде охоплено понад 1 500 маріупольців. 

 

Тож підтримка їде!

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778