18.09.2023

Центри підтримки

Опікуємося здоров‘ям домашніх улюбленців

Центри підтримки роблять усе, аби максимально підтримати наших людей. В тому числі тут піклуються й про домашніх улюбленців маріупольців. І це дуже важливо, адже вони також потребують уваги та турботи після усіх випробувань. 

 

Нещодавно у центрі підтримки переселенців «ЯМаріуполь» у Івано-Франківську відбулася безкоштовна ветеринарна консультація для котиків та собачок.

 

На прийом до лікаря завітала й маріупольчанка Наталя Василівна. Жінка прийшла, щоб перевірити здоров‘я свого улюбленця. Ветеринар не лише надав цінні поради щодо догляду, але й здійснив важливі медичні процедури. 

 

«Нам було проведено вакцинацію від сказу, а також здійснене чипування. Це допоможе легше відстежувати місце знаходження мого улюбленця», – розповіла маріупольчанка.

 

У київському центрі також відбувся прийом ветврача. До головного лікаря клініки  «МаріупольVet» Михайла Туяхова завітали маріупольці із улюбленцями. 

 

На прийомі у ветеринара

 

Під час цієї зустрічі господарі тваринок зверталися за консультацією щодо вакцинації та з іншим питаннями, які стосуються догляду за пухнастими друзями. Серед тих, то скористався такою допомогою й Олена Якушевська.

 

Жінка звернулась за профілактичним оглядом для свого котика Нортона. Йому вже 16 років. Він має дві пухлини у різних місцях, тож догляд дуже важливий. 

 

«Мій котик вже старий, я намагаюсь слідкувати за його здоров‘ям. Дякую за таку можливість центру «ЯМаріуполь». Дуже радує, що можна безкоштовно оглянути улюбленця». 

 

Консультативні прийоми для маленьких домашніх улюбленців періодично проводяться у низці центрів, про що з'являється відповідна інформація у телеграм каналі міста. Отже, хто не зміг потрапити, слідкуйте за анонсами та плануйте свій візит.

 

Такі ініціативи допомагають піклуватися про наших домашніх улюбленців, адже вони разом з маріупольцями виживали у блокаді, зазнали великого стресу та підтримували нас.

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778