26.11.2023

Центри підтримки

Партнери з Global Empowerment Mission Ukraine підтримують маріупольців

До нашого центру «ЯМаріуполь» у Дніпрі вкотре завітав представник Благодійної організації Global Empowerment Mission Ukraine (GEM) у партнерстві з Howard G. BUFFETT Foundation (HGBF) для видачі продуктових наборів маріупольцям з інвалідністю.

 

Видача здійснювалася на базі центру «ЯМаріуполь» у співпраці з Маріупольською районною державною адміністрацією та районною військовою адміністрацією.

 

Якісний та різноманітний склад комплексних наборів дуже порадував маріупольців. До складу продуктової допомоги ввійшли м‘ясні та рибні консерви, макарони, олія, цукор та борошно й інш.

 

«Дякую за такі чудові набори! Дуже приємно відчувати підтримку та турботу, адже саме в такі моменти розумієш, що ти не один», – маріупольчанка Карина.

 

Команда муніципалітету щоденно працює над розширенням партнерського кола. За час співпраці з благодійною організацією Global Empowerment Mission Ukraine (GEM) у партнерстві з Howard G. BUFFETT Foundation (HGBF) та Маріупольською районною державною адміністрацією, маріупольці отримали понад двох тисяч наборів продуктової підтримки.

 

Висловлюємо слова щирої вдячності Global Empowerment Mission Ukraine (GEM) у партнерстві з Howard G. BUFFETT Foundation (HGBF) та всім волонтерам GEM за підтримку наших людей.

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778