22.03.2024

Допомога ЗСУ

Передали підтримку захисникам на реабілітації

Команда мера Вадима Бойченка систематично підтримує наших захисників. У центрах "ЯМаріуполь" роблять маскувальні сітки, окопні свічки. А завдяки партнерам – передаємо потрібну техніку та підтримуємо тих, хто проходить реабілітацію. 

 

Зокрема, представники Маріупольського муніципалітету відвідали захисників, які проходять реабілітацію  в одному з центрів протезування. Передали їм спеціальні пристрої для переобладнання автомобілів на ручне керування. 

 

Допомога надійшла від шведського благодійного фонду Blagula Bilen, який є надійним партнером Маріупольської міської ради.

 

Універсальні пристрої, які дозволяють керувати педалями гальма і газу рукою, будуть встановлені на автомобілі  ветеранів працівниками БФ «Центр спасіння життя».

 

 

«Обʼєднуємо зусилля з партнерами заради підтримки наших оборонців, які повернулися з передової. Після реабілітації, вони мають отримати умови для повноцінного життя. Наша задача – допомогти в цьому. Дякуємо усім Героям за захист країни! Ми поруч», – мер Маріуполя Вадим Бойченко.

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778