19.09.2023

Центри підтримки

Подарунки від «Епіцентр К» для дитячої кімнати у Кривому Розі

Маріупольська міська рада разом із партнерами робить усе аби допомагати маріупольськім дітям відновлюватися та розвиватися. Так, у Кривому Розі, завдяки потужній співпраці центру «ЯМаріуполь» з торговим центром «Епіцентр К» у дитячій кімнаті з'явились новий батут та сухий басейн. 

 

Продовжуємо налагоджувати співпрацю з торгівельними мережами та підприємцями кожного міста, в якому розташовані наші центри підтримки. За надану допомогу«ЯМаріуполь» Кривий Ріг та за щасливі посмішки дітей ми вдячні керівнику «Епіцентр К» Євгенію Вознюку та його співробітникам. Від подарунків малеча в великому захваті. Тепер проводити час у дитячій стане ще цікавіше. 

 

Дітлахи оцінили подарунок

 

Маріуполець Ярослав Іванченко вже встиг випробувати нову активність: «Тільки приємні та прекрасні враження, я задоволений такою новою цікавинкою. Дякую».

 

Це не перший вклад компанії у повернення маріупольській малечі щасливого дитинства. Цьогоріч до дня захисту дітей у Києві компанія «Епіцентр К» спільно з партнерами привітали зі святом маріупольських діточок, батьки яких загинули в місті, та передали їм 300 наборів з корисними подарунками: солодощі, пакунки для розумниць і розумників, засоби дитячої гігієни тощо.

 

Дякуємо всім, хто крок за кроком разом із нами повертає маріупольській малечі щасливе дитинство.

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778