19.06.2023

Центри підтримки

Понад 11 тонн допомоги від маріупольців Херсонщині

вдячні жителі Херсонщини

Центри «ЯМаріуполь»  по всій Україні стали місцем збору підтримки для постраждалих людей після вибуху на Каховській ГЕС. Сюди маріупольці приносили речі, продукти та усе необхідне, адже розуміють, як це – опинитися у біді та потребувати підтримки. 


Маріупольці як один відгукнулися на оголошений збір допомоги в усіх містах, де є центри. Як сказали сестри Ганна та Ольга Рева, які принесли допомогу в центр «ЯМаріуполь» (Хмельницький): «Ми бігли від вогню, вони біжать від води. Ми розуміємо, як втрати все. Тому хочемо допомогти всім херсонцям, чим можемо».


Єгор Садков, який приніс продукти до центру у Львові, зазначив: «Це велика катастрофа і ми не можемо стояти осторонь. Хто як не ми будемо допомагати».


Завдяки небайдужості наших людей, ми зібрали продукти, засоби гігієни, одежу, іграшки, корм для тварин, техніку тощо. В цілому понад 11 тонн допомоги.  

 

Зібрана та розфасована по коробках  допомога для пострадалих мешканців Херсонщини

 

Із доставкою зібраного жителям постраждалих громад допомагає транспортна компанія SAT, з якою укладено Меморандум про співпрацю. Наразі, вантажівки з підтримкою вже доставлені до постраждалих громад.


«Дякуємо громаді Маріуполя, міському голові. Ми знаємо, що ви в більшій біді, ніж ми. Але ви ділитеся тим, що у вас є. Надіємося та молимося про те, що невдовзі настане той час, коли окупанти будуть вигнані з землі міста Діви Марії. Ви повернетеся до свого міста і тоді вже ми зможемо допомагати вам» , – зазначили херсонці. 


Вдячні кожному, хто проявив небайдужість! Наша сила в єдності!

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778