20.06.2024

Я Маріуполь. Житло

Проєкт «Надання малих грантів місцевим НПО для підтримки потреб у шелтерах» реалізовано

Шановні однодумці, ми з радістю ділимося з вами цією важливою новиною! Проєкт реалізовано нами за підтримки Угорської Екуменічної Служби Допомоги.

 

Мета цього проекту - забезпечити житлові кімнати у соціальному житлі за адресою м. Дніпро, вул. Ніла Армстронга 36 для вразливих категорій населення, які втратили свою домівку. В рамках проекту придбано 336 стільців для 202 житлових кімнат.


Забезпечення якісними та сучасними меблями сприятиме створенню комфортних умов проживання, що позитивно впливатиме на психо-емоційний стан вразливих груп населення та покращить їх якість життя.

 

 

Відремонтоване соціальне житло планується використовувати на довгостроковій основі, враховуючи кількість осіб, які втратили житло у м. Маріуполь та тривалий період відновлення міста після деокупації. Таким чином, придбані стільці будуть забезпечувати комфортне проживання на тривалий період, покращуючи життя вразливих груп населення.


Це важливий крок у забезпеченні безпеки та комфорту для тих, хто потребує допомоги та підтримки. Разом ми здатні зробити більше! 

 

Слідкуйте за нашими новинами та звітами, всю інформацію ви побачите на наших офіційних сторінках.

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778