6.01.2024

Центри підтримки

Разом із партнерами створюємо святковий настрій для дітлахів подарунками

Мережа центрів підтримки «ЯМаріуполь» допомагає маріупольській малечі відчути святковий настрій та повернути нормальне дитинство. Від Запоріжжя до Ужгороду у центрах проходять святкові заходи з подарунками від партнерів. Для дітей влаштовують казкові вистави, бали, майстер-класи, розважальні програми та інтерактивні ігри.

 

Всього завдяки партнерам подарунки під час святкових заходів отримають понад 11 600 хлопчиків та дівчаток віком до 16 років, які зареєстровані у центрах «ЯМаріуполь». З цим впоратись нам допомагають Донецька обласна адміністрація, Фонд Ріната Ахметова, міжнародні донори, благодійні організації, локальні партнери та волонтери.

 

Зокрема, у Кропивницькому маленькі маріупольці отримують солодощі від міської ради, АВК та мʼякі іграшки від Українського католицького університету Церкви святої Софії.

 

Український католицький університет передав нашій малечі віком від 1-5 років файних м'яких єдинорогів та драконів. Іграшки говорять, співають та імітують різні звуки. Такі подарунки допоможуть дитині розвивати свою уяву, творчість та навіть мову.

 

Дракончики для маріупольської малечі

 

Сестрички Людмила та Наталя вдячні за такі подарунки: «Дякуємо, ми радіємо, що тепер у нас буде справжній друг, з яким можна погратись».

 

А на Різдво до дитячої кімнати центру завітали студенти маріупольського факультету Донецького Національного медичного університету з захопливою театралізованою дією. Наприкінці якої діти отримали подарунки від наших друзів та партнерів з ГО «ВПО України» - Кіровоградщини й солодкі кекси від студентів ДНМУ.

 

У Хмельницькому діти радіють новорічним подарункам від благодійного фонду сім’ї Лобазюк «МИ ПОРУЧ». Серед них й маленька дівчинка Дарина: «Люблю солодке і Новий рік. Дякую за смачний подарунок».

 

Подарунки від «МИ ПОРУЧ» для малечі

 

А ось у Кривому Розі відбулась справжня казка для малечі. Казкові герої, танці, ігри та інтерактиви. Наприкінці, кожний маленький учасник отримав солоденький подарунок від наших постійних партнерів профспілкової організації ПМГУ«Азовсталь».

 

Діти із подарунками від постійних партнерів профспілкової організації ПМГУ «Азовсталь»

 

В «ЯМаріуполь» у Вінниці відбувся майстер-клас «Christmas gnome». Діти вирізали, склеювали, пришивали та прикрашали своїх гномиків, надихаючись історіями та порадами майстрині. Коли майстер-клас закінчився, малеча отримала солодкі подарунки від БФ «Володимира Продивуса», який підтримує дітей, що постраждали від війни.

 

Також, другий рік поспіль, маріупольських дітей привітали з прийдешніми новорічними святами партнери з IT-компанії BILLTECH та фітнес-клубу EXT FITNESS HALL, які з турботою та повагою зібрали чудові подарунки, а також приділили їм свою увагу.

 

Привітання малечі у Вінниці

 

У Рівному в центрі підтримки видають солодкі новорічні подарунки від голови Рівненської обласної ради Андрія Карауша. А в Запоріжжі на свята до центру завітали пан Ібрагім та пан Артур, представники БФ «Дій заради добра», провели веселі конкурси й подарували малечі солодкі подарунки і гарний настрій.

 

 БФ «Дій заради добра» надали продуктові набори та солодкі подарункочки для діточок

 

У Черкасах постійний партнер БО «Благодійний фонд «Ми переможемо разом» вже другий рік поспіль передає яскраві подарунки та увагу маріупольським дітям.

 

У Тернополі допоміг міжнародний центр «ЮНЕСКО». Щирі посмішки та радісні емоції отриманих новорічних презентів. Смачні цукерочки та гігієнічні набори сподобались всім.

 

Подарунки від ЮНЕСКО

 

А ось до центру «ЯМаріуполь» у Дніпрі завітали представники міської та обласної ради, щоб привітати малечу з Різдвом та Новим Роком. Кожному передали подарунок від Святого Миколая, побажали гарних свят та миру.

 

У Чернівцях маріупольці отримують сюрпризи від німецько-української організації blau-gelbes kreus та Чернівецької бізнес групи CBG. Електричні звукові зубні щітки Oral-B – точно стануть у нагоді. Таким подарункам діти дуже радіють, бо вони не тільки корисні, а й надсучасні.

 

Дітлахи із сучасними електричними зубними щітками

 

Завдяки всім нашим друзям та партнерам, святковий настрій в мережі центрів «ЯМаріуполь» панує вже протягом місяця.

 

«З Дня Святого Миколая розпочався наш новорічний марафон. Зараз складний час для всіх нас. Особливо для дітей. Тому маємо зробити все аби підтримати їх у цей складний період. Важливо зберегти віру дітей у добро та дива. Дякую усім, хто разом з нами повертає в життя дітей казку. Адже діти - наше майбутнє», – міський голова Маріуполя Вадим Бойченко.

 

Марафон добрих справ триває. Даруємо маріупольським хлопчикам та дівчаткам дитинство, наповнене приємними дивами, казковими подіями та подарунками.

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778