15.01.2024

Допомога ЗСУ

Разом плетемо сітки перемоги

Допомога військовим – пріоритетний напрямок роботи команди мера Маріуполя Вадима Бойченка. Кожна ініціатива з підтримки захисників об'єднує маріупольців у різних куточках України. Зокрема – за плетінням маскувальних сіток. До цієї ініціативи долучаються до нас й жителі приймаючих громад, аби разом робити вклад у спільну оборону та перемогу. Плетемо сітки як на базі центрів «ЯМаріуполь», так і на інших платформах.

 

Так, у Чернівцях пані Романа підтримує плетіння та добру допомогу ЗСУ. Жінка працює й за себе, й за тих, хто ніяк не наважиться приєднатися до такої важливої справи.

 

«Минулого тижня було зроблено дві сітки, на цьому – вже стільки ж. І ще почали плести третю, тож через декілька днів, можна буде відправити на фронт», – каже пані Романа.

 

У Львові маріупольці теж працюють без зупинок. Плетіння маскувальних сіток для облаштування позицій на фронті – це окремий напрямок допомоги ЗСУ.

 

Пані Наталя разом з матусею теж приєдналася до надважливої справи плетіння сіток: «Це найменше, що ми можемо зробити, але ця допомога – дуже необхідна. Хто, як не ми, маріупольці, що пережили все пекло російської агресії. Ми, нашою родиною, намагаємося всіляко допомагати ЗСУ. Нашим рідним захисникам дуже важливо відчувати міцний тил».

 

У Києві теж нещодавно розпочали виготовляти сітки на базі бізнес-центру. Зробили вже 4 сітки. Серед тих, хто приєднався – пенсіонер Володимир: «Коли дізнався, що потрібна допомога саме маріупольським бійцям, одразу вирішив долучитися. Хочу бути частиною спільноти, яка допомагає перемогти ворога».

 

Загалом за весь час маріупольці відправили сотні метрів сітки. До такої справи долучаються інші міста, де є центри «ЯМаріуполь». Це Івано-Франківськ, Одеса, Дніпро та інші. І ми не збираємося зупинятися. Разом до перемоги!

 

Підтримати збір на матеріали, які необхідні для плетіння сіток — можна ТУТ

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778