11.07.2023

Я Маріуполь. Турбота

Родина «ЯМаріуполь. Турбота» розширилась: працює побутовий центр у Львові

Мережа підтримки послуг турботи для маріупольців розширилась. На додачу до чотирьох центрів у Дніпрі, Запоріжжі, Одесі та Києві в ще одному місті нашої країни відкрито побутовий центр. Понад 3800 наших містян, які зареєстровані у центрі «ЯМаріуполь» Львів, тепер можуть скористатися ще й побутовими послугами. За перший тиждень роботи його відвідали майже 100 маріупольців.

 

«Ми продовжуємо розширювати мережу допомоги, аби охопити підтримкою більше маріупольців. Ми орієнтуємося на потреби маріупольських переселенців, у яких є запит саме на ці сервіси. Робимо усе, щоб вони отримували дієву та різнопланову підтримку на новому місці», – зазначив мер Маріуполя  Вадим Бойченко.

 

мер Маріуполя вівідав відкриття центру

 

У новому центрі облаштовано комфортну зону очікування, стоматологію, пральну кімнату, швейну майстерню. За перший тиждень роботи до стоматолога і пральні звернулися 23 людини, а до швейної майстерні завітали 17 маріупольців. 

 

стоматологічний кабінет у новому центрі ЯМаріуполь.Турбота

 

Також тут є перукарня, де обслуговують одночасно двох людей та зона для манікюру. Цими послугами вже скористалися 40 людей.

 

перукар робить нову зачиску

 

«Ви найкращі, дякую за турботу! Мене чудово підстригли у новому побутовому центрі, а ще вилікували зуби. Я неймовірно задоволена», – каже маріупольчанка Надія Удачіна.

 

дитяча ігрова зона у новому побутовому центрі ЯМаріуполь.Турбота

 

А ще у центрі можна скористатися коворкінгом та дитячим простором. 

 

фасад центру

 

Як і всі побутові центри новий центр «ЯМаріуполь. Турбота» у Львові працює з 8:00 до18:00, вихідний – неділя, за адресою вулиця Замарстинівська, 120 б.

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778