29.05.2024

Допомога ЗСУ

Шведські партнери передали автомобіль та ознайомилися з роботою центру «ЯМаріуполь» у Львові

Команда мера Вадима Бойченка активно співпрацює з партнерами заради підтримки наших військових бригад. Так, представниці Європарламенту від шведської Партії Центру та волонтери БО «Blågula Bilen» відвідали з візитом Львів. Вони передали вантажівку та потужний генератор БФ «Я-Маріуполь».

 

«Ми маємо зробити все можливе на всіх політичних рівнях для підтримки боротьби України за свободу», – зазначила євродепутатка Емма Вайснер.

 

Передали вантажівку та потужний генератор БФ «Я-Маріуполь»

 

Також партнери поспілкувалися з захисниками з Першого прикордонного загону. Після чого відвідали Марсове поле, де поховані загиблі українські захисники.

 

Партнери поспілкувалися з захисниками з Першого прикордонного загону

 

Окремим пунктом візиту став побутовий центр «ЯМаріуполь». Керівниця центру Валентина Бойко розповіла про мережу центрів підтримки, де люди отримують комплексну підтримку. Це ініціатива мера Вадима Бойченка для підтримки переселенців з Маріуполя. Ознайомила зі стоматологічним кабінетом, пральнею, перукарнею.

 

«Наша мета – надати максимальну підтримку та турботу задля повернення маріупольців до життя. І в цьому нам дуже допомагають наші міжнародні партнери», – зазначила пані Валентина.

 

 Представники Швеції поспілкувалися з маріупольцями,  долучилися до арт-заходу та плетіння сіток для маскування, які відправляться на передову.

 

Представники Швеції долучилися до плетіння сіток для маскування

 

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778