15.09.2023

Я Маріуполь. Турбота

Стоматологічна допомога: здорові посмішки маріупольців

Піклуємось про здоров'я наших маріупольців і робимо усе, аби підтримувати та допомагати їм у цьому питанні. Задля здоров'я та доглянутості посмішок переселенців, у п'яти центрах «ЯМаріуполь.Турбота» працюють стоматологічні кабінети. Тиждень за тижнем попит на ці послуги не знижується. З дня відкриття і до сьогодні за якісною консультацією та лікуванням до стоматологів центрів звернулося вже понад 8300 людей, з яких майже 4000 – пільговики, які отримали послугу безкоштовно. 

 

У побутових центрах «ЯМаріуполь.Турбота» лікарі – справжні професіонали. Вони працюють на найсучаснішому обладнанні, проводять повний огляд, надають необхідні рекомендації та лікування. Ціни за послуги – найменші, а пільговим категоріям маріупольців взагалі надаються безкоштовно. Отже консультації стоматологів у побутових центрах «ЯМаріуполь. Турбота» – це професійно та доступно. Про що свідчать вдячні відгуки маріупольців.


«Після першого огляду та лікування зубів моя дитина сказала, що як би всі були такими стоматологами, як наш лікар, я б ніколи не боялася! Другий раз моя дитина вже з радістю йшла до лікаря. Дякую професіоналам!» – говорить пані Наталя, яка із своєю дитиною відвідала стоматолога львівського побутового центру «ЯМаріуполь. Турбота».

 

Маріупольчанка Юлія Джола вперше прийшла на консультацію до стоматолога нашого побутового центру у Києві. Фахівці провели огляд та одразу вирішили зайнятися лікуванням.

 

«Все пройшло швидко, безболісно та професійно. Вартість здивувала, вдячна за можливість, продовжу лікуватися тут», – зазначила Юлія.

 

А в Одесі стоматологічну допомогу оцінив маріупольчанин Олексій: «Сподобалося, як майстерно та майже безболісно вилікували зуби. Дуже зручно, що є такі послуги в нашому центрі, ще й безкоштовно для пенсіонерів».

 

У Запоріжжі пан Валентин - завсідник побутового центру, бо це добра підтримка маріупольців у скрутні часи: «Часто користуюсь послугами побутового центру. Все чудово! Вилікував зуби. Стоматологи тут найкращі. Дякую, справді необхідна підтримка».

 

Звертайтеся за консультацією фахівців у наших побутових центрах у Києві, Запоріжжі, Львові, Дніпрі та Одесі. Наші фахівці допоможуть!

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778