7.06.2024

Центри підтримки

Студентів Києво-Могилянської академії ознайомили з планами розвитку маріупольської громади

Заступниця міського голови Маріуполя Олена Парамонова ознайомила студентів факультету права із планами команди муніципалітету на 2024 рік. Вона акцентувала увагу на способах залучення міжнародних організацій та партнерів для підтримки і розвитку громади в евакуації.

 

Зокрема, Олена Парамонова розповіла про мережу центрів «ЯМаріуполь», де понад 60 тисяч маріупольців отримують комплексну підтримку. А також про масштабну ініціативу мера Маріуполя Вадима Бойченка зі створення соціального житла для переселенців та медичного хабу для маріупольців: «Команда муніципалітету Маріуполя робить все, щоб відповісти на ключові запити нашої громади. Для цього формуємо широке коло партнерів та вивчаємо провідний  європейський досвід».

 

Голова БФ «Я – Маріуполь» Дмитро Дресвянніков ознайомив студентів із краудфандингом. Поділився успішними кейсами залучення коштів на важливі соціальні проєкти. Зокрема, на підтримку ЗСУ. Адже це одна з цілей благодійного фонду.

 

Зустріч відбулася в рамках співробітництва маріупольського муніципалітету та Києво-Могилянською академією. У лютому цього року міська рада та вищий навчальний заклад підписали Меморандум про співпрацю. Головними напрямами співпраці став обмін знаннями та аналіз і розробка інноваційних рішень. Всі вони спрямовані на підготовку фахових кадрів задля відбудови деокупованих або постраждалих регіонів.

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778