10.12.2023

Допомога ЗСУ

Тепло для захисників: маріупольці виготовили понад 300 бафів на фронт!

За ініціативи «ЯМаріуполь» у центрах відвідувачі й працівники власноруч створюють шарфи й бафи для воїнів на передову. Маріупольці в'яжуть їх із любов'ю спицями й гачками, а також шиють, тим самим турбуючись, щоб нашим захисникам й захисницям було тепло взимку боронити  Україну. Скоро їх передадуть на фронт.

 

Ось, у Вінниці маріупольчанка Олена Пантюхіна долучилася до підтримки ЗСУ й пошила власноруч шарфи для військових: «Це моя подяка тим, хто стоїть на передовій. Ми всі безмежно вдячні за службу наших захисників. Даруємо тепло тим, хто захищає нас».

 

Окрім того, пані Олена активно бере участь у місцевих ярмарках майстрів та завжди допомагає нашим оборонцям.

 

Олена Пантюхіна

 

Виготовляють шарфи для ЗСУ й у Запоріжжі. Наші дівчатка-помічниці активно допомагають. До в'язання долучилися як робітники центру «ЯМаріуполь», так і маріупольці. Серед них – і Валерія та Анастасія.

 

«Знаємо, що від нас багато залежить тут, ми маємо допомогти чим можемо», – не відволікаючись від в'язання кажуть дівчата про свою мотивацію.

 

Дівчата в'яжуть шарфи

 

В Івано-Франківську маріупольці також об'єдналися за в'язанням теплих шарфів, щоб подарувати частинку своєї турботи нашим захисникам: «Мені подобається в'язати та допомагати. Тому виготовлення шарфів для наших захисників – це для мене справжня насолода».

 

Продовжують надавати допомогу військовим маріупольці й в чернівецькому центрі «ЯМаріуполь». Тут плетуть маскувальні сітки та роблять окопні свічки. А відтепер жіночки ще долучилися до плетіння шарфів-снудів, які мають зігріти українських захисників в холоднечу.

 

«Робимо снуди для наших військових, щоб їм було тепленько в таку завірюху», – каже пані Тетяна.   

 

«Намагаємось внести хоч якусь лепту в допомогу нашим військовим. Ми дуже хочемо повернутися додому, – додає маріупольчанка Наталія. – Віримо в Перемогу та звільнення нашого рідного міста. Бажаємо хлопцям здоров’я, сил та вдачі!».

 

Маріупольці у Чернівцях доєдналися до виготовлення теплих шарфів

 

У Рівному також піклуються про захисників. Активістки-маріупольчанки зібралися у центрі «ЯМаріуполь», щоб долучитися до гарної справи – зв’язати бафи для наших захисників та захисниць. 

 

«Я дізналася, що треба така підтримка і прийшла допомогти. Хочеться зігріти наших хлопців. В'яжемо з теплими думками та молитвами», – говорить пані Тетяна. 

 

Жіночка в'яже шарф для захисників

 

Кожен такий багатофункціональний головний убір (баф) – це не тільки тепла допомога, це вдячність нашим мужнім воїнам за відвагу, за те, що вони, ризикуючи життям, виборюють Перемогу.

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778