19.12.2023

Центри підтримки

Центри «ЯМаріуполь» заручилися підтримкою Фонду Ріната Ахметова на 2024 рік

Міський голова Маріуполя Вадим Бойченко підписав Меморандум про співпрацю з Фондом Ріната Ахметова. Це гарантує продовження підтримки маріупольських родин через центри «ЯМаріуполь» за гуманітарними та психологічними напрямками. Зокрема – у видачі продуктових та гігієнічних наборів.

 

За майже два роки Фонд передав 80 тисяч продуктових та 40 тисяч гігієнічних наборів, а також 20 тисяч солодких наборів для дітей.

 

«Скоро вже буде два роки, як працюють наші центри всебічної підтримки «ЯМаріуполь». І є донори, які з перших днів по сьогодні поряд з нами. Фонд Ріната Ахметова – це надійний партнер, який завжди вчасно приходить на допомогу», – Вадим Бойченко.

 

«Для нас велика можливість підтвердити нашу готовність і в наступному році бути гуманітарним партнером. І з точки зору вживання їжі, і з точки зору гігієнічних наборів, і інших ініціатив, які будуть виникати», – директорка з комунікацій SCM Наталія Ємченко.

 

Фонд забезпечує контроль якості продуктів на всіх етапах надання гуманітарної допомоги - усі вони підтверджені сертифікатами якості та мають запас терміну зберігання.

 

Як і цьогоріч, ця системна допомога від Фонду Ріната Ахметова в наступному році дасть можливість маріупольським родинам в евакуації заощаджувати кошти, та перерозподіляти їх на інші першочергові потреби.

 

Маріупольчанка Ольга з Одеси із продуктовим набором від Фонду Ріната Ахметова

 

«Щоразу, коли отримую гуманітарну допомогу, дякую центру «ЯМаріуполь» та Рінату Ахметову за продуктові набори. В складі м’ясні консерви та крупи, макарони та інші потрібні продукти, завдяки чому можна заощадити сімейний бюджет», – каже маріупольчанка Ольга з Одеси.

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778