6.10.2023

Допомога ЗСУ

Турбота від Маріуполя: триває теплий збір для ЗСУ

Маріупольська міська рада, зібравши потреби діючих бригад, почала збір теплих речей для ЗСУ. Зокрема, Маріупольського ТРО. Допомогти нашим захисникам можна старими або новими ковдрами, окопними свічками, налобними ліхтарями в усіх центрах «ЯМаріуполь». Наші люди з щирим серцем відгукнулись та приносять до центрів свою допомогу захисникам.

 

З понеділка маріупольці активно долучилися до збору.  Люди приносять усе - від теплих ковдр до окопних свічок та налобних ліхтарів. Такий внесок у допомогу зробила й Ірина Давидова у центрі «ЯМаріуполь» Івано-Франківськ: «Мені так хочеться допомогти нашим. Вони герої сучасності. Я принесла налобний ліхтар та ковдру. Сподіваюсь нашим хлопцям це стане у нагоді». 

 

 Ірина Давидова

 

«Я точно знаю, що маріупольська підтримка допоможе нашим хлопцям. Так хочеться, аби всі якнайшвидше повернулися додому», — додає Надія Миколаївна, яка також принесла до центру теплу ковдру для військових.

 

В Ужгороді пані Світлана та її родина також передали теплі речі для наших захисників, бо вони розуміють наскільки їм зараз важко і намагаються будь-як їм допомогти: «Це найменше, що ми можемо зараз зробити. Дякуємо героям за наш захист».

 

В Одесі маріупольчанка Світлана Федорівна також поділися частинкою своєї турботи та принесла свій теплий зимовий плед: «Завдяки допомозі «ЯМаріуполь» я вже маю теплу ковдру. Тому вирішила поділитися пледом, щоб зігрівав холодними ночами захисників. Ми повинні підтримувати наших героїв».

 

Світлана Федорівна з Одеси

 

Разом з іншим усі зібрані речі будуть оперативно відправлені на фронт, щоб наші бійці отримали необхідне та відчули вдячність маріупольців.

 

Продовжуємо разом докладати зусилля, щоб допомогати нашим Збройним силам вибороти перемогу!

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778