4.06.2024

Центри підтримки

Тисячі маріупольських родин зможуть отримувати підтримку через мобільні пункти «ЯМаріуполь»

Майже 3 тисячі маріупольських родин, які проживають у віддалених від центрів «ЯМаріуполь» громадах, зможуть отримувати виїзну допомогу. Це завдання покликаний вирішити новий проєкт «ЯМаріуполь. Поруч з тобою». 

 

Мобільна команда «ЯМаріуполь» буде виїжджати у громади у конкретні дні. Це старший адміністратор, юрист, соціальний працівник, лікар та за потребою - адміністратор РПЗМ, психолог / вихователь. Вони будуть інформувати про діяльність центрів, надавати гуманітарну підтримку, юридичну допомогу та супровід, а також медичні, психологічні та соціальні послуги. Комплексна допомога, яка сама приїде до вас.

 

«Ми отримали запити від маріупольців, які хочуть отримувати всебічну допомогу у нашій мережі «ЯМаріуполь», але не можуть через те, що вони проживають в інших громадах. Знайшли можливість, як подолати цю дистанцію та наблизити до них допомогу нашої мережі. Відтепер ще більше маріупольських родин будуть охоплені комплексною підтримкою та турботою», - міський голова Маріуполя Вадим Бойченко. 

 

Проєкт стартує вже в липні. Спочатку його роботу пілотно протестують на шести громадах Львівщини, а потім розширять на весь Західний округ (Львівську, Волинську, Рівненську, Закарпатську, Івано-Франківську, Тернопільську, Чернівецьку, Хмельницьку області). Після реалізації пілотного етапу можливість розширення проєкту на інші регіони України - будуть розглядати на засіданні виконкому.  

 

"ЯМаріуполь" поруч з вами!

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778