24.07.2023

Я Маріуполь. Житло

У соціальному гуртожитку організовують цікаве дозвілля для маріупольської малечі

Завдяки спільній роботі команди Вадима Бойченка та кола партнерів у Дніпрі працює перший в Україні пілотний проєкт з надання соціального житла маріупольським переселенцям. Тут створенні умови для проживання 35 маріупольських родин. Переважна кількість з них із дітьми, для яких облаштували великий ігровий простір. Аби підняти нашій малечі настрій наші партнери проводять тут цікаві заняття. 

 

Завдяки гуманітарній місії «Проліска» для дітей мешканців тут проходять креативні заходи. Наприклад, нещодавно діти  взяли участь у патріотичному майстер-класі. За допомогою 3D ручки вини робили свій власний сімейний герб. 

 

майстер-клас для малечі у соціальному гуртожитку

 

А ще вони створювали мандалу «Сім'я» із різноманітних матеріалів. Це психологічно розвантажує, а ще об'єднує. Дає малечі відчуття, що всі ми одна велика родина, і коли ми разом, все буде добре.

 

майстер-клас для малечі у соціальному гуртожитку

 

Реконструкція першого гуртожитку під соціальне житло для маріупольських переселенців у Дніпрі розширила географію реалізацію проєкту, який розпочав Вадим Бойченко. Наразі, у Дніпрі паралельно працюють над розробкою аналогічних проєктів ще у двох гуртожитках міста.

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778