8.06.2023

Центри підтримки

У центрах «ЯМаріуполь» оголошуємо збір допомоги для жителів Херсонської області та інших територій, постраждалих через підрив греблі Каховської ГЕС

Терористичний акт, який влаштували російські окупанти в Херсонській області, підірвавши дамбу Каховської ГЕС, поставив тисячі життів під загрозу. Через збільшення рівня води в регіоні багато українських сімей втратили свої будинки та майно. Зараз держава робить все можливе для того, щоб врятувати людей та допомогти їм оговтатись після трагедії. Але не буває зайвої допомоги. Ми, маріупольці, це розуміємо як ніхто інший, як і розуміємо біль втрати рідного дому.

 

«Звертаюсь до маріупольців та жителів міст, де ми відкрили центри підтримки ЯМаріуполь, а також до наших партнерів. Давайте разом допоможемо людям, які опинилися у вкрай складному становищі. Будь яка допомога – одяг, продукти харчування, корм для тварин або засоби гігієни. Адже не буває маленької допомоги, внесок кожного має велике значення. У центрах ЯМаріуполь оголошуємо збір допомоги для жителів Херсонської області та інших територій, постраждалих через теракт окупантів. Давайте покажемо нашу силу єдності», - міський голова Маріуполя Вадим Бойченко.

 

Кожний центр «ЯМаріуполь» готовий прийняти благодійну допомогу у вигляді продуктів, засобів гігієни, одежі, іграшок, кормів для тварин тощо. В координації з регіональною владою зібрану допомогу буде передано жителям постраждалих громад. 

 

Маріуполь з вами! Вистоємо! Разом!

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778