23.11.2023

Центри підтримки

У центрах «ЯМаріуполь» працюють фахівці ЦНАПу (ПЕРЕЛІК ПОСЛУГ)

Команда Маріупольської міської ради постійно працює для задоволення потреб маріупольців! Враховуючи актуальні запити розвиваємо напрямок адміністративних послуг.

 

У центрах «ЯМаріуполь» адміністратори ЦНАП надають наступні види послуг: витяг з реєстру територіальної громади про місце реєстрації; витяг з реєстру територіальної громади про всіх зареєстрованих за адресою для власників (співвласників) житла; внесення/зміна відомостей до реєстру територіальної громади (у разі зміни паспорту, персональних даних тощо); зняття з реєстрації померлої особи; подання інформаційного повідомлення про пошкоджене/зруйноване майно.

 

Додатково через адміністраторів ЦНАП та фахівців з напрямку компенсації за знищене майно можна отримати наступні послуги: наповнення Реєстру пошкодженого та знищеного майна відомостями від власників приватних будинків, комерційних об'єктів (прийняття анкет); консультації щодо підготовки, відновлення втрачених та отримання додаткових документів на знищене/пошкоджене майно; супровід в питанні реєстрації права власності та допомога у вирішенні супутніх питань.

 

Записатись до фахівців можна за ЕЛЕКТРОННОЮ ЧЕРГОЮ або за телефонами ваших центрів «ЯМаріуполь».


 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778