3.04.2024

Я Маріуполь. Турбота

У Вінниці відкрито 7 побутовий центр для маріупольців!

Мережа побутових центрів турботи розширюється. Тепер понад 3 тисячі маріупольців зможуть отримати необхідні послуги у Вінниці. Серед яких – пральня, стоматолог, перукар, кравчиня та коворкінг. 

 

На відкритті центру побували – міський голова Маріуполя Вадим Бойченко, міський голова Вінниці Сергій Моргунов та представники партнерів – Міжнародної організації з міграції, «Лікарі без кордонів», «Лікарі світу».

 

У центрі маріупольці зможуть отримати послуги за низькими цінами, а для пільгових категорій вони безкоштовні. Така підтримка дозволить закрити ключові побутові питання, з якими зіштовхнулися маріупольці на новому місці. 

 

Доступні побутові послуги для маріупольців

 

«Підтримати та допомогти маріупольцям – це головна наша мета. Кожен новий центр «ЯМаріуполь» - це відповідь на запит маріупольців. Такими осередками ми не тільки зберігаємо єдність маріупольської громади у різних містах України, але й допомагаємо людям відчувати підтримку у нових містах», - Вадим Бойченко. 

 

 

На сьогодні вже діє 27 центрів «ЯМаріуполь» по всій країні. Серед них 18 центрів підтримки, 7 побутових і 2 оздоровчих центри.

 

Якщо ви також хочете допомогти - переходьте за посиланням  https://www.liqpay.ua/uk/checkout/i48633155360 .  Кожна гривня - це крок до нашої перемоги!

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778