24.11.2023

Я Маріуполь. Турбота

В Івано-Франківську відкрито новий побутовий центр

Розширюємо пакет підтримки – «ЯМаріуполь. Турбота» в Івано-Франківську став вже шостим побутовим центром в нашій мережі. Відтепер маріупольці в цьому місті можуть отримувати не тільки базові послуги, а й послуги стоматолога, перукаря, кравчині, пральні, майстра манікюру й коворкінгу. Все по доступній ціні, а для пільгових категорій – безкоштовно. 

 

Швачка за роботою

 

Новий побутовий центр «ЯМаріуполь. Турбота» відкрив міський голова Маріуполя Вадим Бойченко. Вже в перший день маріупольці, що мешкають в Івано-Франківську, оцінили комфорт та зручність побутових послуг, які ще й сконцентровані в одному місці. В день відкриття центр відвідали понад 30 маріупольців. Найбільшим попит викликали локації перукарів та майстрів манікюру. 

 

«Глибока вдячність «ЯМаріуполь» за чудовий манікюр та надзвичайну увагу. Ваша турбота не лише прикрасила мої нігті, але й зігріла серце теплом та добротою. Ви – справжні янголи в цьому особливому центрі, де кожен день – нова надія», – зазначила пані Ірина Фурса.

 

А от маріупольчанка Олена встигла оцінити якість надання стоматологічних послуг: «Вдячна за вашу турботу та підтримку! Стоматологічна послуга у центрі «ЯМаріуполь» – не лише лікування зубів, але й увага, що дарує посмішку у важкі часи».

 

Пральня  побутового центру

 

Наразі вже створено 25 осередків «ЯМаріуполь», до яких входять 17 центрів з надання базових послуг, 2 оздоровчих центри «ЯМаріуполь. Родина» та 6 побутових центрів які працюють у Запоріжжі, Дніпрі, Львові, Одесі, Києві, Івано-Франківську.

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778