3.06.2024

Я Маріуполь. Родина

Відтепер заявки на відпочинок в оздоровчі центри «ЯМаріуполь. Родина» можуть подавати жителі Маріупольського району

Така можливість з’явилася завдяки співпраці Маріупольської міської ради з Маріупольською державною районною адміністрацією. Це жителі Нікольської, Сартанської, Мангушської та Кальчицької громад. Вони можуть відпочити в оздоровчих центрах у Моршині та під Вінницею.

 

На відпочиваючих чекає смачне харчування, насичена розважальна та культурна програма, гарна природа та море позитивних емоцій. Відпочинок, харчування та перевезення – все це безкоштовно.

 

Тут мають змогу відпочити діти віком від 3 до 14 років у супроводі одного з батьків або іншого законного представника (опікуна). А у Моршині додатково - й літні люди віком 60+.

 

Заяву можна подати у «ЯМаріуполь». Для цього треба бути зареєстрованим у центрі та мати наступні оригінали документів та їхні копії:

 

- паспорт одного з батьків (який/яка супроводжуватиме дитину на відпочинок)

- свідоцтво про народження дитини

- документи, що підтверджують пільговий статус (при наявності)

- довідки ВПО та ІПН батьків і дитини

 

Звертаємо увагу, що заяви на відпочинок жителів Маріупольської району передаються на  розгляд їх територіальними органами управління.

 

«Співпрацюємо з громадами Маріупольського району з однією метою – підтримати родини вимушених переселенців та створити умови для їхнього відновлення. Об’єднуємося заради підтримки один одного, допомагаємо та спільно працюємо задля вирішення багатьох питань», - мер Маріуполя Вадим Бойченко.

 

Оздоровчі центри «ЯМаріуполь. Родина» відкритті за ініціативи Вадима Бойченка. Мета – надати можливість для психоемоційної реабілітації родинам вимушених переселенців.

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778