24.07.2023

Центри підтримки

«ЯМаріуполь» продовжує співпрацю з «Лікарями світу» та посилює медичний блок

Співпраця з міжнародними організаціями допомагає центрам «ЯМаріуполь» не тільки продовжувати надавати допомогу, але й посилювати її. Наприклад, у центрі підтримки у Дніпрі активну участь у посилені медичного блоку бере німецька організація «Лікарі світу» (Arzte der Welt).

 

Команда Вадима Бойченка щодня залучає партнерів для забезпечення маріупольців необхідною підтримкою. Завдяки укладеному між Маріупольською міською радою та Міжнародною організацією «Лікарі світу» меморандуму у Дніпрі надаються безоплатні послуги лікарів. Зокрема - психолога та гінеколога-акушера. 

 

Для маріупольців цими фахівцями проводяться й тематичні інформаційні сесії. Наприклад, на такі теми: репродуктивне здоров'я жінки, контрацепція, профілактика онкопатологій, менопауза, навички керування стресом, як подолати симптоми тривоги та депресії, як підтримати себе та дитину тощо.

 

розвантажують автівку з медикаментами

 

Окрім цього, на постійній основі центр «ЯМаріуполь» отримує вагому підтримку у вигляді медикаментів для маріупольців. Нещодавно партнери знов передали необхідні медикаменти та стелажі для їх зберігання.

 

Також при відвідуванні центрів підтримки представники міжнародної організації «Лікарі світу» подарували дніпровському хабу «ЯМаріуполь» безліч різних іграшок та цікавинок. Ці новинки у дитячому куточку не залишають байдужими маріупольську малечу.

 

Дякуємо нашим надійним друзям за турботу й за те, що ми разом піклуємося про здоров'я маріупольців та повертаємо їх до життя.

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778