14.08.2023

Центри підтримки

Юридична підтримка: фахівці центрів допомагають з документами на житло

У мережі центрів «ЯМаріуполь» працюють фахівці, які консультують маріупольців з усіх важливих для них питань. Наразі тривають консультації щодо стану правовстановлюючих документів на житло, які будуть необхідні для отримання державної компенсації. Також наші спеціалісти допомагають в актуалізації інформації поданої в повідомленні про зруйноване житло.

 

У Києві можливістю проконсультуватися та привести документи до ладу скористалася маріупольчанка Лариса Кучеренко. Жінка втратила квартиру у Маріуполі і документи на неї. Тому звернулася за консультацією до юристів.

 

«Фахівці відповіли на всі мої питання. Самостійно розібратися в проблемі майже неможливо, а коли поруч є люди, які підтримують, це набагато легше», – розповідає пані Лариса.

 

У Черкасах консультацію отримав пан Сергій. Він завітав до фахівців центру «ЯМаріуполь» з усім пакетом документів: «Завдяки інформації, з'ясував, що перейматися у мене немає причин – всі документи в порядку. Дякую за допомогу».

 

Будь хто із маріупольців у евакуації може записатися на консультацію юристів онлайн. Для цього необхідно обрати електронний запис за посиланням https://mariupol.qsolutions.com.ua:27712/index . У формі за посиланням необхідно буде обрати місто, центр підтримки й необхідні послуги. Простий і зрозумілий інтерфейс допоможе зробити це без ускладнень. 
 

Про запуск для маріупольців послуги з подачі заявок через додаток «Дія» на отримання компенсації за зруйноване житло – буде повідомлено окремо. Зараз система проходить тестування.

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778