23.11.2023

Допомога ЗСУ

З турботою! Маріупольці в'яжуть шарфи для військових

Маріупольці не припиняють допомагати українським захисникам та щоразу приєднуються до нових акцій підтримки оборонців. Вони по всій Україні єднаються через центри "ЯМаріуполь" та допомагають виготовляти окопні свічки, маскувальні сітки, а ще наші люди власноруч в'яжуть теплі шарфи, які точно будуть у нагоді для військових та зігріють їх зимою. 

 

Маріупольці знаходять час на найважливіше у цю мить – турботу про захисників та захисниць України. Наприклад,  організовуються на майстер-класи з в'язання теплих шарфів та бафів для військових. У кожен вузол майстрині вкладають свою підтримку та вдячність. 

 

Маріупольці виготовляють шарфи для військових

 

У Вінниці до теплої ініціативи в'язання шарфів долучилися як маріупольці, так й фахівці центру «ЯМаріуполь» . 

 

«У кожен вузол ми вкладаємо свою підтримку та вдячність українським військовим. Нехай це маленька, але така важлива підтримка» , – каже пані Галина. 

 

На майстер-клас з в'язання теплих шарфів зібрались маріупольці й в Одесі. На ньому кравчиня побутового центру «ЯМаріуполь. Турбота» поділилася секретами, з чого краще почати в'язати. 

 

Маріупольчанка Антоніна старанно виконувала всі вказівки, тож в неї все вийшло: «Мені подобається вʼязати та допомагати. Тому робити шарфи для наших захисників – одне задоволення для мене. Хочу, щоб цей шарфик зігрівав та дарував тепло українським захисникам».

 

Також теплі бафи для військових маріупольці в'яжуть у місті Лева. Баф призначений для захисту шиї та збереження тепла. За спиці вже взялися дев’ять учасниць.

 

Усі виготовлені маріупольцями шарфи та бафи, передамо оборонцям на передову. Воїни отримають тепло від маріупольців.  

 

Кожен може зробити свій внесок у Перемогу! Разом підтримуємо ЗСУ!

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778