13.07.2023

Я Маріуполь. Родина

Здорове харчування на відпочину «ЯМаріуполь.Родина»

Добрий відпочинок – це комфортні умови, насичена програма і здорове харчування. Все це є в наших оздоровчих центрах «ЯМаріуполь.Родина» під Вінницею та у Моршині. Особливу увагу приділяємо раціону. Адже тут відпочивають діти з батьками та літні люди віком 60+. Тому важливо, щоб усі отримували збалансоване меню.  Тут організоване якісне чотириразового харчування.

 

У стравах пропорційно поєднані білки, жири та вуглеводи. Зокрема, наші відпочиваючі у Моршині задоволені кухнею на всі 100%. 

 

різноманіття страв

 

«Сподобалось все – і смак, і розмір порцій. Дуже приємне відношення персоналу та красива атмосфера у закладі», – ділиться враженнями Ольга Носова.

 

задоволена харчуванням на відпочинку радісна жінка

 

А ось Людмила Георгіївна говорить, що їй сподобалась увага персоналу: «Обслуговування на вищому рівні. Все дуже смачно, я задоволена якістю та різноманіттям меню. Тут кожен зможе знайти для себе улюблене».

 

різноманіття страв

 

Харчування як одна із складових відпочинку та відновлення маріупольців надається безкоштовно. Маріупольський муніципалітет разом із партнерами робить усе, аби вони мали змогу реабілітуватися та психічно перезавантажитися.

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778