29.11.2023

Я Маріуполь. Турбота

Здорові зуби без карієсу: лікуємо у побутових центрах

В наших центрах працюють стоматологічні кабінети, де маріупольці можуть отримати кваліфіковану допомогу. Від чистки зубів до встановлення пломби. Від лікування до догляду за ротовою порожниною.

 

Так, можна записатися на консультацію до стоматолога. Завдяки ініціативі Маріупольської міської ради створені побутові центри працюють за доступними цінами, а для пільгових категорій вони безкоштовні.
 

Нещодавно до нашої лікарки у Запоріжжі звернувся пан Леонід: «Користувався послугами стоматолога неодноразово. Дівчата великі молодці. Зробили все на вищому рівню. Провели і первинну консультацію, і лікування, і професійну чистку зубів».

 

Фахівці працюють задля здоров'я маріупольців

 

Повернути впевненість та насолоду їжею допомагає і стоматолог-терапевт у Києві. Він каже, що від своєчасного візиту до лікаря залежить ступень складності випадку: «Лікувати зуби бажано на початковій стадії виникнення карієсу. Але більшість пацієнтів звертається до стоматолога, коли виникають болючі відчуття. До них часто приєднуються запалення та набряк ясен, неприємний запах з рота, нагноєння, утворення глибоких каріозних порожнин та інші проблеми».

 

В наших 6 центрах турботи, які функціонують у Львові, Запоріжжі, Одесі, Києві, Івано-Франківську та Дніпрі – діє різноманітна допомога. Це дозволяє маріупольцям отримувати якісні послуги та не хвилюватися за важливі побутові моменти.

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778