1.09.2025

Маріуполь – Гавр: навчання у Франції та кулінарні перспективи

Маріупольчанка Катерина Гаркіна - одна з випускників другого потоку навчання в кулінарній школі «CUISINE MODE D’EMPLOI(s)», що у французькому місті Гавр. Це стало можливим завдяки партнерству Маріупольської  міської  ради, ГО «STAND WITH UKRAINE», ГО «Серце Азовсталі» та муніципалітету Гавра.


 Декілька місяців вона разом з іншими маріупольцями та захисниками України  вчилася кулінарному мистецтву в школі відомого шеф-кухаря, володаря зірки Мішлен - Тьєррі Маркса. Вона отримала не лише диплом, з яким для неї відкриваються нові професійні горизонти, а й досвід.

 

 

«Втративши домівку – змінились погляди. Спочатку вагалась – нова країна, інша мова, далеко від родини. Але це стало моєю безмежною мрією, моїм поштовхом у світ кулінарії, нагодою повчитися у майстрів своєї справи та вдосконалити навички. Завдяки підтримці команди та перекладачці з французької мови, я швидко увійшла в ритм. Навчання було цікаве, насичене. Після його завершення я отримала диплом та пропозицію співпраці – чому дуже радію!» – ділиться пані Катерина.


Спільними зусиллями допомагаємо перекваліфікуватися, побудувати кар’єру та йти шляхом відновлення у нове життя.

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778