14.12.2023

Центри підтримки

Підтримуємо маріупольські родини постраждалі від війни

У центрах «ЯМаріуполь» приділяється особлива увага родинам, чиї батьки обороняли Маріуполь, чи загинули внаслідок російського вторгнення. У цьому нам допомагають партнери.

 

Зокрема, в івано-франківському центрі три маріупольські родини отримали цінні подарунки. Їх надала компанія «Благо» напередодні Різдва та Нового року.

 

Надія Нестеренко втратила свого батька через бойові дії. Вона отримала особливий подарунок - розкладне ліжко. Це практичний та необхідний подарунок.

 

Крістина Мордік втратила батька на «Азовсталі». Він боронив наше місто від окупантів. А мати була звільнена з російського полону. Вона з донькою отримали ноутбук. Таку ж техніку отримала й родина Аріни Алєксєївої, мати якої боронила Україну.

 

«Дуже приємно відчувати, що про тебе пам’ятають та підтримують. Наша родина багато чого пережила і хочеться, щоб маріупольці трималися разом. Дякуємо за турботу», - каже Аріна.

 

Дякуємо компанії «Благо» за підтримку! Разом підтримуємо тих, хто потребує особливої уваги.

 

Нагадуємо, що в кожному центрі «ЯМаріуполь» працює Помічник ветерана, який здійснює окремий супровід ветеранів російсько-української війни та готовий допомагати родинам захисників.

 

 

Більше новин на нашому телеграм каналі, переходь за посиланням
t.me/mariupol_1778